Meer resultaten voor Rockfon Plafond

 
Rockfon Plafond
Verlaagde plafonds: akoestisch plafonds en metalen plafonds.
Bovendien zijn wij erkend plaatser van Rockfon Mono Acoustic, het paradepaardje der plafonds. Rockfon Mono Acoustic is een naadloos en akoestisch absorberend plafond. Wij doen niet enkel de plaatsing van het plafond, maar ook de verdere afwerking plamuurwerk en het schilderen.
Modulaire tegelplafond plaatsen Tielt Van Hulle Bouwservice.
Van Hulle Bouwservice plaatst uw Rockfon tegels die u kan combineren door een brede waaier aan kantafwerkingen en afmetingen. Meer informatie op: www.rockfon.be. Op Van Hulle bouwservice kunt u vertrouwen voor de plaatsing van uw gipskartontegels. Meer informatie op: www.gyproc.be. De metalen systeemplafonds behouden een mooi design door geïntegreerde verlichting, ventilatie, De mobiliteit van de plafondtegels en de lichtmodules laten wijzigingen in de ruimte toe zonder te moeten ingrijpen in de originele structuur van het plafond. De verlaagde plafonds kunnen zowel gebruikt worden in nieuwbouw als bij uw renovatieproject.
Rockfon plafondplaten kopen, Grote voorraad snelle levering systeemplafondplaat.nl.
Verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. Met name de zwarte plafondplaat Rockfon Charcoal, de antraciet grijze plafondplaat Rockfon Anthracite en zilvergrijze plafondplaat Rockfon Mercury zijn populaire en veel verkochte Rockfon plafondplaten. Toepasbaarheid van Rockfon plafondplaten. De Rockfon syteemplafondplaten zijn toepasbaar in.:
52754 ROCKFON België Innovatieve plafondoplossingen.
ROCKFON plafondpanelen zijn dimensiestabiel, zelfs in de meest extreme omstandigheden tot 100% RV en kunnen geplaatst worden bij alle temperaturen van 0 tot 40 Celsius, waarbij geen acclimatisatie nodig is. Dit betekent dat het mogelijk is om ROCKFON plafondpanelen te plaatsen in een vroeg bouwstadium als de ramen nog niet geplaatst zijn zonder risico op doorbuiging van de plafondpanelen. De lichtgewicht stabiele niet-hygroscopische karakter minimaliseert het eindgewicht van het volledig geïnstalleerde plafond.
ROCKFON Mono Acoustic ROCKFON België Innovatieve plafondoplossingen.
Voor dit product geldt: moduulmaat exacte afmeting. Rockfon Mono Acoustic Direct kan alleen rechtstreeks op een bouwkundig plafond of een wand worden gemonteerd. Voor kleuren, gelieve onze afdeling Customer Services te contacteren. Terug naar begin. Voeg toe aan de vergelijkingstool ROCKFON Mono Acoustic.
Over ons ROCKFON België Innovatieve plafondoplossingen.
ROCKFON biedt akoestische plafond en wandoplossingen van steenwol. ROCKFON is een toonaangevende leverancier van plafond en wandoplossingen gemaakt uit steenwol. Steenwol werd ontdekt op Hawaï aan het begin van de 20e eeuw en is een natuurlijk bijproduct van vulkanische activiteiten.
Naadloos, egaal en wit plafond met uiterst hoge geluidsabsorptie-Rockfon.
Voor grote, open en hoge ruimtes zoals vides in huizen of grote open kantoorruimtes is het Mono Acoustic plafondsysteem een functioneel en fraai plafond. Wilt u graag meer informatie ontvangen omtrent het Mono Acoustic plafondsysteem? Vul het formulier in en u ontvangt de brochure van Rockfon Mono Acoustic. Uw vraag aan Rockfon Graag ontvang ik de nieuwe digitale brochure van Rockfon Mono Acoustic.
Vochtbestendigheid en dimensiestabiliteit ROCKFON België Innovatieve plafondoplossingen.
Hierdoor ziet het plafond er niet langer harmonieus uit en kunnen plafondpanelen in extreme gevallen zelfs uit het ophangsysteem vallen. De meeste ROCKFON producten in standaard afmetingen worden geclassificeerd als 1/C/0N. Dit betekent dat ROCKFON plafondpanelen dimensiestabiel zijn, zelfs bij luchtvochtigheidniveaus tot 100% RV.
Rockfon Plafondpanelen Blanka Krios Eclipse Obimex.
Tevens kan de ROCKFON Sonar in afwerking B en Activity direct gemonteerd verlijmd worden aan het structurele plafond, indien de afhanghoogte ontbreekt of een traditioneel systeemplafond niet gewenst is, maar de akoestiek gewaarborgd dient te blijven. ROCKFON Sonar hoogste geluidsabsorptie.

Contacteer ons