Meer resultaten voor gyproc platen afmetingen

 
gyproc platen afmetingen
Gyproc A ABA 125, mm Gyproc Mobile.
Wordt in scheidingswanden en voorzetwanden toegepast op Metal Stud profielen en in plafonds op Plagyp of Metal Stud structuren. ABA-voeg wordt gevuld en afgewerkt met ABA-Joint of ABA-Joint Mix, voor een perfecte afwerking wordt als afwerklaag Gyproc Promix Premium gebruikt. Interessant om weten. Gyproc platen zijn betaalbaar met EcoCheques.
J.Janssens Zonen NV.
De standaardafmetingen zijn 1200 mm x 2600 mm, maar we hebben ook andere afmetingen in voorraad. Deze platen hebben ofwel twee schuinen kanten ABA of vier schuin kanten 4xABA. Daarnaast hebben we ook de waterwerende platen in voorraad WR-platen. U kan meer info bekomen door op de juiste naam te klikken. Gyproc ABA 9.5 mm. Gyproc ABA 12.5 mm. Gyproc WR 9.5 mm.
Plafond afwerken: met Gyproc of Gyplat?
Voor plafonds kun je eventueel kiezen voor 4x ABA-platen met vier afgeschuinde zijden. Speciaal voor de badkamer en andere vochtige ruimtes zijn er groene platen met verhoogde waterwerendheid. Het grootste voordeel van Gyproc is dat het een droog systeem is.
Gyproc 4xABA-platen voor perfect afgewerkte plafonds Gyproc Livios.
Ook plafonds nu perfect af te werken. Dankzij de speciale Gyproc 4xABA-platen waarvan de 4 zijden afgeschuind zijn, behoren moeilijk af te werken kopse voegen echter tot het verleden en kunnen Gyproc platen net zo goed afgewerkt worden aan de plaatuiteinden als aan de langskanten.
Bouwpunt E-shop gipsplaat waterwerende 2600x1200x125mm, 4AK.
Gyproc / Knauf gipsplaat 2600x1200x125mm, 4AK. Schrijf als eerste voor dit product een beoordeling. Gyproc / Knauf gipsplaat 2600x1200x125mm, 4AK. Merken: Knauf, Gyproc. Gyproc / Knauf plaat, standaard-kwaliteit, met 4 afgeschuinde boorden. komt overeen met 603, per 1 m. E-mail een vriend.
Gyproc met isolatie: toepassing, plaatsing en prijzen.
Gyproc met isolatie: toepassingen, plaatsing prijs. Gyproc platen zijn niet alleen handig voor een snelle en vlakke afwerking van een wand of een plafond, maar door te kiezen voor gyproc platen met isolatie kan je ook een beter warmtebehoud en minder geluidsoverlast bereiken.
Gyproc plafond: welke dikte? Bouwinfo.
Wij gaan hier zelf Gyproc tegen plaatsen. Oorspronkelijk gingen we werken met 95mm, dikte, maar ik hoor anderen zeggen dat 125mm, een betere dikte is voor het plafond. Het gaat om de renovatie van een oud huis, dus dat metal stud kader hangt in houten balken en niet in een betonnen dek zoals bij moderne woningen. Naast de kleine meerprijs weegt zo'n' 125mm, plaat wel behoorlijk meer, maar we weten het ondertussen niet meer. 95, of toch maar 125mm, plaatsen een waarom wel of niet? Kan je een spanplafond ook in een badkamer plaatsen? Vernieuw je plafond zonder breekwerken. Lid vanaf: 25/03/2006. Geplaatst op: 05-03-2012 205515.: Voeg een andere quoty toe of reply now. belangrijkste is dat je platen gebruikt met 4 ABA kanten, dat wil zeggen dat de 4 zijden afgeschuind zijn en dit om correct en mooi te kunnen afwerken met plamuur.
Kies de juiste Gyproc-plaat Gyproc Mobile.
Mijn GYPR C. Mijn GYPR C. Mijn GYPR C. Mijn GYPR C. Mijn GYPR C. Mijn GYPR C. Mijn GYPR C. Mijn GYPR C. Mijn GYPR C. Mijn GYPR C. Mijn GYPR C. Activ'Air' Premium A-platen. Gyproc WR platen. DuraGyp Comfort platen.
gyprocplaten.
Basisplaat voor gipsbepleistering gyproc. Basisplaat voor gipsbepleistering knauf. Gipsplaat met thermisch isolerende bekleding isomo op de rugzijde. Gipsplaat met thermisch isolerende bekleding polystryreen voor hogere warmteweerstand op de rugzijde. Gipsplaat met thermisch en akoestische isolerende bekleding glaswol ter verbetering van de geluidsisolatie. 6.5 mm: gebogen constructie met kleine kromstraal vanaf R: 400 mm. 9.5 mm: muurbekleding met de L-gips-kleefmethode. 12.5 mm bekleding van lichte scheidingswanden, voorzetwanden en plafonds op houten en metalen onderstructuur. 15 mm: speciale constructies met verhoogde eisen van stabiliteit. GYPROC-platen zijn gipsplaten bedoeld voor de binnenafbouw, ze zijn samengesteld uit een kern van onbrandbaar gips, omhuld met speciaal, sterk karton. De platen onderscheiden zich door hun samenstelling en door de vorm van hun langskanten.

Contacteer ons